Werkwijze

De geboorte van jullie kindje is waarschijnlijk de meest belangrijke gebeurtenis in je leven. De dag waarop je bevalt gaat gepaard met een wirwar van emoties. Het vastleggen van die emoties is voor veel mensen niet prioriteit nummer één. Je hebt genoeg aan jezelf op dat moment. Daarom verdiend deze dag het om professioneel te worden vastgelegd. Geboortebeeld gaat verder dan het moment waarop de baby geboren wordt. Het gaat om het vastleggen van de details. Hoe mooi zou het zijn als je van die bijzondere momenten foto’s hebt. Geboortebeeld kan dit voor jullie verzorgen.

Kennismaking

Mochten jullie geïnteresseerd raken in een geboorte fotoshoot, vind ik het fijn als we van te voren een kennismakingsgesprek kunnen houden. Jullie zijn van harte welkom bij mij op locatie of ik kom vrijblijvend bij jullie thuis. We bespreken vervolgens jullie wensen en daarnaast leg ik uit hoe ik te werk ga. Na ons gesprek kunnen jullie nog eens rustig nadenken over alle informatie en beslissen of ik bij jullie bevalling aanwezig mag zijn.

Hoe gaat de fotoshoot in zijn werk?

Op het moment dat we 2 weken voor de uitgerekende datum staan, ben ik 24 uur per dag beschikbaar. Wanneer de weeën regelmatig komen nemen jullie contact met mij op. Begint het eerst thuis maar moeten jullie om wat voor reden toch naar het ziekenhuis? Dan volg ik jullie gewoon van begin tot einde.

Op het moment dat ik bij jullie thuis of in het ziekenhuis aan kom zal ik direct beginnen met het vastleggen van de bevalling. De sfeer, de mensen om je heen, de details, en de daarbij behorende emoties. In de 1,5 a 2 uur na de geboorte blijf ik aanwezig om de eerste kostbare momenten vast te leggen. Tijdens het fotograferen zal ik mij niet veel op de voorgrond begeven. Het blijft immers jullie moment samen.

De foto’s worden allemaal gemaakt zonder flitslicht en alleen met het beschikbare licht in de kamer.

Eindresultaat: de beelden

Na de fotoshoot wordt er (door de fotograaf) een selectie gemaakt van de mooiste beelden.
Deze beelden worden professioneel bewerkt, geretoucheerd en op kleur geoptimaliseerd.

Mocht u interesse heeft in een fotoshoot, dan kunt u vrijblijvend contact met ons op nemen.